They call me fat

They call me fat

torstai 30. lokakuuta 2014

30.10.2014

Tuolla ulkona on siis niin ihana sää että mä en kestä. Ihan kun olisi kevät! Teki mieli aamulla vaan skipata kaikki pakolliset menot ja mennä aamulenkille tuonne kirpakkaan kevätsäähän, mutta ylläripylläri aamun menoja ei voinut skipata. HARMI!

Ihanaan aamuun kuuluu tietenkin ihana aamupala.
Mulla on tällä hetkellä yksi vakkari aamupala jota syön ainakin joka arkiaamu, ja se on niin hyvää että ihan odotan aina että tulisi aamu ja saisin syödä mun ihanaa aamupalaa.. Kuulostaa vähän jännältä, mutta tää on kyllä semmonen aamupala joka on oikeasti vaan niin hyvää!
No mikäs tää mun niin hyvä aamupala sitten on? No puuroa tietty! Kaurapuuroa tarkemmin sanottuna, ja se puuro tehdään mikrossa. Ei kattilassa. Ei missään nimessä kattilassa. Kattilassa puurosta tulee jotenkin vetelää, sen kuuluu olla vähän sellaista jämptiä ja se pinta voi olla jopa vähän "rapea". Kaurahiutaleet sekoitetaan kauramaitoon, eli soyamaitoon, Päälle sit viipaloiksi yksi banaani, ja voi että siinä on valmiina yksi täydellinen aamupala. Kauramaito/soyamaito tekee puurosta makean makuisen voisin jopa verrata sitä johonkin riisifrutin tyyppiseen juttuun! :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti